Arma PS5, PS4-release kan plaatsvinden

We hebben er eerder van gedroomd, maar een Arma PS5, PS4 release lijkt werkelijkheid te worden, als we een nieuw lek mogen geloven. Reddit-gebruiker PlzDontBlame heeft gedeeld wat lijkt op een authentieke marketing- en communicatiegids voor Arma Reforger, een game die het toneel zou moeten vormen voor Arma 4 en de Bohemia Interactive-serie naar een nieuw publiek op consoles zou brengen. Het document vermeldt echter niet op welke specifieke consoleplatforms Reforger zal verschijnen.

Waarom Arma PS5, PS4-release aanstaande lijkt

Het document spreekt over het uitbreiden van Arma’s publiek, dus het is onwaarschijnlijk dat Bohemia Interactive een exclusiviteitsdeal voor de serie zou sluiten. Dat gezegd hebbende, een PS5-versie is waarschijnlijker dan een PS4-versie, maar aangezien we nog steeds cross-gen-releases zien en de PS4 een enorme installatiebasis heeft, is het mogelijk dat we beide versies krijgen.

Het document luidt:

Het doel van Arma Reforger is om Arma kennis te laten maken met een nieuw (console-georiënteerd) publiek, nieuwe operationele processen, pijplijnen en communicatie met onze spelers tot stand te brengen, nieuwe technologie en ontwerpbeslissingen te testen om de basis voor Arma te vormen.

De game biedt tactische diepgang en blijft toch toegankelijk voor een breed publiek, ook voor consolegebruikers. Het ondersteunt ook gebruikersaanpassing voor aangepaste scenario’s.

Arma Reforger speelt zich blijkbaar af in 1989, waar spelers hun militaire carrière beginnen door zich aan te sluiten bij het Amerikaanse leger of het Sovjetleger en een gevecht aan te gaan over het strategische eiland Everon. Interessant is dat Bohemia wil dat zijn marketingteam zich voornamelijk richt op mannelijke gamers die in goed ontwikkelde gebieden wonen en naar Reforger verwijzen als een “militair simulatiespel” in plaats van een “simulator”. De game wordt verder beschreven als een tactische sandbox-shooter.

Ander nieuws: er zijn twee nieuwe Silent Hill-screenshots gedeeld sinds het originele lek, en het gerucht gaat dat er begin juni een PlayStation-evenement zal plaatsvinden.

creditSource link

Pspweb.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart