Releasedatum PS5-consolecover aangekondigd voor Starlight Blue, Galactic Purple en Nova Pink

Sony heeft de Releasedatum PS5-consolecover voor de kleuren Starlight Blue, Galactic Purple en Nova Pink voor juni 2022. Dus degenen onder jullie die al PS5 DualSense draadloze controllers met die kleuren hebben, kunnen binnenkort hun bijpassende consolecovers kopen.

Hoe de nieuwe PS5-consolehoezen te kopen

Aangekondigd via een bericht op de officiële PlayStation-blog, zullen deze drie op Galaxy geïnspireerde kleuren voor de consolecovers beschikbaar zijn in bepaalde regio’s. Met name die in het VK, Frankrijk, Duitsland, Nederland, België en Luxemburg hebben vanaf 17 juni vroege toegang tot deze via direct.playstation.com. Volgens de productpagina voor PS5-consolecovers kosten de drie nieuwe kleuropties $ 54,99 en zijn ze “vanaf 14 juli elders verkrijgbaar”. Dat gezegd hebbende, raadt PlayStation klanten buiten de genoemde regio’s aan om hun lokale winkelier te controleren op beschikbaarheid.

De PS5 DualSense-controllers met de opties Nova Pink, Starlight Blue en Galactic Purple werden eerder dit jaar in januari op verschillende verkooppunten gelanceerd. Deze drie kleuren voegden zich bij Midnight Black en Cosmic Red, waardoor het aantal kleuropties op vijf kwam.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van deze nieuwe consolehoezen, raden we je aan ervoor te zorgen dat ze bij je specifieke PS5 passen, aangezien er aparte hoezen zijn voor de normale PS5-console en de PS5 Digital Edition-console. Op het moment van schrijven kun je de console-covers ook vooraf bestellen met gratis levering op de lanceringsdag. Vanwege de grote vraag heeft PlayStation de aankopen voor hen beperkt tot 1 per kleur per huishouden.

Als speciale aanbieding die geldig is tot 30 juni 2022, ontvangen klanten gratis verzending bij aankopen van accessoires als ze rechtstreeks bij PlayStation kopen. Er wordt dus verwacht dat deze aanbieding nog steeds beschikbaar zal zijn wanneer de nieuwe kleuren van de consolecover in de officiële PlayStation Store worden gelanceerd.

Ander nieuws: Dying Light 3 zou spelers aan het begin van het spel krachtiger kunnen maken, en het Abandoned PS5-script van Blue Box is blijkbaar gelekt.

(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.2”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

creditSource link

Pspweb.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart