Sony stelt woordenboek van PlayStation Gaming Lingo samen

Vergeet je Cambridge-, Oxford- en Urban-woordenboeken, want we hebben nu de ultieme PlayStation-gamingwoordenboek samengesteld door niemand minder dan Sony voor gamers die niet bekend zijn met de “meest populaire woorden, terminologie en slanguitdrukkingen” die worden gebruikt door andere coole kinderen. Zoals opgemerkt door Reddit-gebruiker xektor, lijkt het woordenboek een nieuwe toevoeging aan de PlayStation-website te zijn en wordt het “PlayStation Ultimate Gaming Glossary” genoemd.

PlayStation-gamingwoordenboek is eigenlijk best handig

Even serieus, het woordenboek is best handig, want er zijn termen waar ik zelfs niet bekend mee ben en ik speel al veel langer games dan ik wil toegeven (iemand anders hier had een Sinclair ZX Spectrum of Atari?) maar het is ook leuk om te lezen. Hier zijn enkele van mijn persoonlijke favorieten, hoewel dit veelgebruikte termen zijn:

Git gud – Een opzettelijke spelfout van ‘Get Good’, ‘git gud’ is een bevel om het eigen vaardigheidsniveau te verhogen als reactie op een bijzonder moeilijke uitdaging. Spelers die klagen over onredelijke moeilijkheidsgraad in een spel, worden vaak aangemoedigd om ‘gud’ te gebruiken, door te volharden in het spel en de uitdaging te overwinnen door geduld en leren.

Noob-tube – Oorspronkelijk verwijzend naar granaatwerpers, verwijst een ‘noob-tube’ meestal naar krachtige, gebruiksvriendelijke wapens die populair zijn bij onervaren spelers, vooral in competitieve multiplayer.

Wrecked – Vaak gestileerd als ‘rekt’ of ‘recked’, vernield worden of een ander vernielen is het beste of gemakkelijk te verslaan, meestal in een één-op-één ontmoeting. ‘Get Rekt’ is een veel voorkomende overwinning die wordt neergezet bij het overwinnen van een moeilijke of vasthoudende vijand.

Voor degenen die het zich afvragen, ik heb die afbeelding hierboven geript met FromSoftware-bazen van a PlayStation-blog post waar game-ontwikkelaars hun favoriete FromSoftware-bazen bespreken. Ik had het gevoel dat het goed ging met het thema “git gud”.

Check in ieder geval de volledig woordenboek hier (Met dank, Reddit).

Ander nieuws: de militaire schietserie Arma lijkt zijn consoledebuut te maken, en het lijkt erop dat we op het punt staan ​​belangrijk Final Fantasy-nieuws te krijgen.

creditSource link

Pspweb.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart