Rapport: Bloober Team Silent Hill 2 Remake is exclusief voor PlayStation

De lang geruchte Bloober Team Silent Hill project is naar verluidt een Silent Hill 2-remake die zal worden gelanceerd als een getimede PlayStation-exclusief, volgens twee bekende insiders. Het gerucht werd voor het eerst gedeeld door een populaire leaker die de gebruikersnaam NateTheHate op Twitter gebruikt, met journalist Jeff Grubb die inbelde om te zeggen dat hij soortgelijke dingen uit meerdere bronnen heeft gehoord en dat alle lekken nu “in de rij lijken te staan”.

Wat we weten over de geruchten Bloober Team Silent Hill-game

Volgens NateTheHate zal de Silent Hill 2-remake van Bloober Team herwerkte puzzels en nieuwe eindes bevatten. Zowel hij als Grubb hebben gezegd dat er een soort van exclusiviteitsovereenkomst is voor PlayStation, maar we weten niet zeker of het exclusief voor PS5 is of zowel exclusief voor PS4 als PS5. NateTheHate gelooft dat de game exclusief getimed zal zijn.

Voordat je doorgaat en helemaal teleurgesteld wordt, moet je er rekening mee houden dat elke spraakmakende enkele insider en betrouwbare publicatie die de afgelopen jaren over Silent Hill heeft gesproken, heeft gehoord dat er meerdere Silent Hill-projecten in ontwikkeling zijn, dus het Bloober Team-spel is onwaarschijnlijk om alles te zijn wat we krijgen na een ondraaglijk lang wachten. NateTheHate beweert dat er een nieuwe hoofdlijn in ontwikkeling is naast “zijverhalen”, maar het is onduidelijk wat hij bedoelt met de laatste.

Met al deze lekken begint het erop te lijken dat we eerder vroeger dan later iets officieel gaan horen.

Ander nieuws: screenshots van een van de geruchten over Silent Hill-projecten lekten vorige week, en Bloober Team kondigde onlangs een licentie- en distributieovereenkomst met Sony aan.

creditSource link

Pspweb.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart